parapsikoloji,kuantum,düsünme,bilim,islam,ilim,tasavvuf gibi konularda iceriklerin paylasıldıgı bir ortam..

test

Son Yazılar

Post Top Ad

Your Ad Spot

21 Şubat 2015 Cumartesi

Düşüncenin Maddeye Etkisi

Su Düşünce ve Sözcüklere Tepki Veriyor
Yaşamımızda sözcüklerin ruhsal ve fiziksel dengemiz için ne denli önemli olduğu gerçeği öğretilmedi. Kuantum fiziği ile her şeyin bir enerji olduğu gerçeği, tamamlayıcı tıpta gelişimini sürdürürken buna paralel olarak yapılan deneylerde de ilginç sonuçlarla karşılaşıldı.
Japon bilim adamı Masaru Emoto, yaptığı deneylerde suyun yüklenen enerjiyi yada çevresindeki enerjiyi kendisine kopyalayarak uygun şekillerle tepki verdiğini ortaya koydu.
Bilimadamı Masaru Emoto’nun Deneyleri
“İçinde su olan şişe üstüne yazılmış veya sözel söylenmiş olan sözcükler, düşünceler, suya çalınmış olan müzik veya oynatılmış film ile suyun yapısal özelliği değişiyor”
Yaratıcı Japon bilim adamı Emoto'nun su damlacıklarını dondurup fotoğraf çekme kapasitesi olan bir karanlık alan mikroskobu altında incelediğinde; çalışmasında somut kanıtlarla insanın titreşimsel enerjisinin, düşüncesinin, kelimelerin, fikir ve müziğin, hatta son yaptığı çalışmalarda suya oynatılan filmlerin dahi suyun moleküler yapısını etkilediği bilgisine vardı. Bu bilimsel sonucu pozitif düşünce ile uyarladığımızda, bilinçli sözcük seçimi ile düşünce modelimizi değiştirdiğimizde, kendimizi hissediş tarzımızı ve ruhsal ve fiziksel sağlımızı bir üst boyuta geçirebiliriz. 
Dua Esnasında Değişen Su Kristali 
Belki de suya dua okumanın şifa verdiği bilgisi kısmen safsata gibi dursa da bu inancın altındaki işleyiş sisteminde; suya kayıt edilen şifa enerjisinin bedendeki her bir hücreye giderek, iyileşme bilgisini aktarıyor olması olabilir mi? Masaru Emoto, deneyini göl suyunun duadan önceki fotoğrafı ile duadan sonraki kristallerin fotoğrafladığında da, arada muazzam bir değişiklik olduğunu vurguluyor.                                     
Zemzem Suyu
Zemzem suyunun şifası kabul edilmekle beraber hala sırrı çözülmüş değil. Zemzem suyunun da ne niyetle içilirse şifa verdiği bilgisi için fizik mühendisi Kenan Keskin şu şekilde açıklıyor “Yani, bu suyun yüksek iyonize durumunda bulunması, beyni normalinden çok daha fazla güçlendirmesi sonunda (orada bulunan enerji desteğiyle de) bilincin, örtük düzen boyutundan ilgili şey doğrultusunda tekrar programlama yapmasını sağlayarak şifa kuvvesini arzu edilen istikamette yönlendirmek suretiyle bulunduğumuz boyuttaki bedende radikal iyileşmeler meydana getirebilmektedir


Su kristalleri deneyine dönersek, çok daha ilginç olan sadece kağıt parçalarının üzerlerine farklı anlamlardaki kelimeler yazılıp bunları su şişelerine yapıştırıldıklarında, yine ‘teşekkürler ’ yazılı şişedeki suyun son derece güzel bir kristalle tepki verirken, ‘aptal’ kelimesi yazılı şişedeki suyun aynı “heavy metal” müziğin etkisinde olduğu gibi biçimsiz, parçalı kristal şekilleriyle tepki verdiği ortaya çıkıyor.


Yine benzer bir deneyde, pirinçle dolu iki cam şişeye bir ay boyunca sağdakine ‘teşekkürler’ soldakine ‘seni aptal!’ gibi ifadeler tekrarlatıldığında, teşekkürler edilen kavanozdaki pirinçlerin malt benzeri olgunlaşmış bir koku salarak fermante olduğu ancak aşağılayıcı ifadeye maruz kalan diğer kavanozdaki pirinçlerin ise çürüyüp karardığı gözlemlenmiştir.
Bu deneyi biraz değiştirip, içine pirinç yerleştirilmiş başka bir kavanozu da deneye tabi tutarak ancak bu sefer, kavanozdaki pirinci görmezden geldiklerinde çok şaşırtıcı bir şekilde yok sayılan pirincin aptal diye bağırdıkları pirinçten daha önce çürüyüp karardığı gözlemleniyor. 
Masaru Emoto bu konu hakkında;bir şeyi pozitif yada negatif dikkat yöneltmek, enerji vermenin bir yoludur. İnsan davranışındaki en zarar verici biçimi bir şeyden dikkatini esirgemektirşeklinde açıklıyor.
Bütüne Etki
Dünyanın da sularla çevrili olmasının gezegenin bilinci ile insanlığın ortak bilinci arasında bir paralellik sağlayabileceği fikrini benimseyen bilim adamı Masaru Emoto bu konu hakkında;
Bozulan dünyamız için bir şeyler yapmayıp yaralı ruhlarımızı iyileştirmediğimiz sürece fiziksel hastalıklar yüzünden acı çeken insanların sayısında hiçbir azalma olmayacaktır. Dünyadaki bozulma aslında ruhun bozulmasıdır. Ve be darbe etkisi tıpkı denize düşen bir damlanın sonsuza açılan dalgalar yaratması gibi, tek bir ruhtaki bozulma bütün dünyaya dalga dalga yayılır ve bütünü etkileyen bir bozulma başlatır” şeklinde ifade ediyor.
Ve yine Masaru Emoto negatif duygu ve düşüncelerden kurtulmak için yapılması gereken tek şeyin, negatif duygunun tam zıddı olan duyguyu devreye sokmak olduğunu söylüyor ve bunu küçük bir tablo ile açıklıyor.
Şükran kristallerinin titreşiminin sevgi kristallerine göre daha güçlü ve etkili etkisi olduğunu belirten Masaru Emoto yüreğimizin şükran duygusu ile dolduğunda bedenimizi oluşturan suyun o denli saflaşabileceğini vurguluyor.



Bedenimizin %70 ini oluşturan suyun, hücrelerimize şifa taşıması niyetiyle düşündüklerimize dikkat edelim diyerek araştırmamızı bitiriyoruz.
Masaru Emoto'yla ilgili ayrıntılı İngilizce bilgi için:
http://www.masaru-emoto.net siteden öğrenebilirsiniz.
Kaynak: Suyun Gizli Mesajı –Kuraldışı Yayınları / Masaru Emoto
www.sufizmveinsan.com  –Enerji  Alanları ve Biz/Kenan Keskin

Bu fotoğraflar suyun inanılmaz yansıtmalarını gösteriyor. Canlı ve her duygu ve düşüncemize tepki veren bir madde. Suyun, çevresindeki titreşim ve enerjiyi kolayca kopyaladığı açıkça ortadadır. Su, bir şey söylendiğinde, ona aktarıldığında, anında etkilenmekte.
Fotoğraflardaki dondurulmuş sulara, dondurulmadan önce ya sözel olarak veya şişenin üstüne yazılarak resimlerin altında yazılı kelimeler yüklenilmiş. Su, kelimelerin enerjisini kopyalıyor ve görüntü olarak şaşırtıcı bir şekilde kelimenin manasını yansıtıyor. Kelimelerin enerjisel frekansları suyun moleküler yapısını değiştiriyor. Yapılan araştırmada ayrıca suya müzik çalınmış, film de oynatılmış. Örnek fotoğraflarda kelimelerin ve müziğin etkisini görebiliyorsunuz. Film oynatıldığında korku filmlerinin, şiddet içeren filmlerin kötü bir etkisi olup, şekil bozuklukları yarattığı görülmüş. (Bu yüzden sizlere bu tarz filmleri hiç seyretmemenizi veya mümkünse hiç olmazsa hemen uykudan önce seyretmemenizi tavsiye ederim. Uykudan hemen önce yapılan şeyler bilinçaltına daha çabuk yerleşir ve etkiler.)

Su hücreler arası bilgi alış-verişini sağlar. Bu şekilde var olabiliyoruz. Sizin gün içinde düşündüğünüz ve söylediğiniz her şey tüm hücrelerinizi etkiler, çünkü bedeninizdeki su bunların enerjisini kopyalayıp hücrelere dağıtır. Dolayısı ile siz bir bakıma düşündüğünüz ve konuştuğunuz şeyler olursunuz, bedeninizi de etkilersiniz. "Ben hep hasta olurum." dediğinizde içinizde dolaşan su o kaliteye bürünüp bunu hücrelere iletir. "Beni hasta ediyorsun, seni öldüreceğim" cümlesi yüklenilmiş olan suyun fotoğrafına bakınız. Düşündüklerinizin ve konuştuklarınızın kalitesinde yaşarsınız. Tüm hayatınız ve sağlığınız hücrelerinizde var olan, atalarınızdan aktarılan ve kendi geçmişinizden gelen bedeninizdeki sudaki bilgilerin kaydıdır.

Solda "Teşekkür ederim!"
Sağda "Seni aptal!"
Yandaki resimde Japonya'da iki ilkokul talebesinin, okul için yaptığı bir deneyin sonucunu görüyorsunuz. İki farklı şişeye pişmiş pirinç koyup şişenin birine "Teşekkür ederim!" diğerine ise "Seni Aptal!" diye yazmışlar. Bir ayın sonunda "Teşekkür ederim!" yazılan pirincin renginin sarı ve kokusunun helmelenmiş pirinç gibi olduğunu ve "Seni Aptal!" yazılan pirincin ise simsiyah ve kötü kokulu olduğunu, pirincin bile kelimelerden etkilendiğini görmüşler. Bu deney yayılmış ve dünyada birçok değişik insan aynı deneyi tekrarladığında aynı neticenin elde edildiğini görmüşler. Siz de deneyebilir, farklı kelime veya cümlelerle ne tür netice elde ettiğinizi görebilir, söz ve düşüncenin etkisini bizzat gözlemleyerek yaşayabilirsiniz.

Masaru Emoto'yla ilgili ayrıntılı İngilizce bilgi için:
Masaru Emoto'nun bilimsel çalışmaları, fotoğrafları ile yayınlanmış olan "The Message from Water" isimli kitabında bulunuyor.www.amazon.com'da DVD olarak da bulabilirsiniz.
Yazar: Burçin İvren

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfalar

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar