parapsikoloji,kuantum,düsünme,bilim,islam,ilim,tasavvuf gibi konularda iceriklerin paylasıldıgı bir ortam..

test

Son Yazılar

Post Top Ad

Your Ad Spot

4 Şubat 2017 Cumartesi

Rezonans Kanunu



Rezonans Kanunu
Kendimizi geliştirmemize yardımcı olan tüm bilimsel çalışmaları yakından takip ederek, bilinçliliğimizi ve yaratıcılığımızı daha üst seviyelere çıkarabiliriz. Son yıllara yapılan bilimsel tüm keşifler kuantum alanında duyguların ve düşüncelerin ne kadar çok önemli olduğunu bizlere göstermekte. İnsanların özel enerji alanını gösteren “rezonans alanı” da bilimsel olarak artık bilinmekte.
Rezonans Alanı Nedir?

Rezonans alanı; kalp merkezli olmak üzere yaklaşık 2,5 metre çaplı bir enerji alanıdır. Bu enerji alanı kalbimizin merkezinden tüm vücudumuzu saracak şekilde ve hatta
bedenimizin dışına kadar taşan bir elektromanyetik alandır. Bu enerji alanı günümüz teknoloji cihazlarının el verdiği ölçüde, ölçülebilen mesafeyi vermektedir. Bazı bilim insanlarına göre rezonans alanımızın daha geniş bir alana yayıldığı düşünülmektedir.

Rezonans alanı duygularımızın ve düşüncelerimizin kodlarını barındıran kalp merkezli frekans sinyalleridir. Bu frekans sinyalleri tüm vücudumuz ile birlikte, tüm dış dünya ile bağlantıdadır. Yani bu enerji alanımız kendi frekansına uygun her şeyle etkileşim içerisine girerek, uygun şeylerin hayatımıza çekilmesini sağlar. Etkileşim içinde bulunduğumuz frekansın uzaklığının hiçbir önemi yoktur.
Rezonans Kanunu Nedir?

Rezonans Kanunu; evrendeki her şeyin birbirleriyle titreşimler aracılığı ile nasıl titreşimde olduğunu anlamamızı sağlar. Sahip olduğumuz rezonans alanımıza uygun frekansta olan, evrendeki diğer frekanslarında bizimle birlikte titreşmesi ve etkilenmesiyle hayatımıza yön veririz. Farkında olmasak da bu enerji alanı evrendeki her şeyle ve herkesle bağlantı içinde olmamızı mümkün kılar.
Rezonans Kanunu her zaman “evet” der ve inançlarımızı her zaman doğru çıkarır. Bize karşı gelmez ve neye inanıyorsak, onun doğruluğunu gösterir ve onaylatır. İnançlarımızın içeriğinin negatif veya pozitif olmasının bir önemi yoktur. Neye inanıyorsak, o bizim için doğru olmak zorundadır.
Rezonans enerji alanımız, bizim düşündüğümüz ve hissettiğimiz şekilde işleyişine devam eder. Çünkü düşündüğümüz ve hissettiğimiz şeylerin enerji alanını oluşturmaya devam etmiş oluyoruz ve rezonans kanunu bize daima evet dediği için tüm bu rezonans alanımıza uygun şeyleri yaşamaya devam ederiz. Bu anlamda neye inanç duyduğumuz ve hangi düşünceler üzerinde yoğunlaştığımız oldukça önemlidir.
Kendi rezonans alanımızı pozitif bir şekilde isteklerimizle doldurmamız ve iyi duygular hissetmemiz neticesinde, yüksek titreşimli bir rezonans alanına sahip oluruz. Bu sahip olduğumuz rezonans alanımızı korumayı sürdürdüğümüzde, rezonans alanımız isteğimizle uygun frekansta olan şeylerle birlikte titreşerek, isteklerimizin hayatımıza girmelerini sağlar.
Güçlü rezonans alanımızı korumak oldukça kolaydır. Rezonans alanımızı korumanın yollarının bir kaçından bahsedecek olursak; enerjimize uygun ve bizi motive edici müzikler dinlemek, aynı frekansta kalmamızı sağlar. Çevremizde bizi destekleyen ve saygı duyan kişilerle iletişim kurmak, rezonans alanımızla uygun frekansta kalmamızı sağlar. En önemlilerinden birisi de isteklerimizle ilgili alanlarda meşgul olmak ve etrafımızı isteklerimizi bize hatırlatan objelerle doldurmak. Tüm bunlar oluşturduğumuz yüksek titreşimli rezonans alanımızı korumaya yönelik yapabileceğimiz uygulamalar.
Oluşturduğumuz pozitif rezonans alanımız, başka kişiler tarafından bozulabilir mi? Kesinlikle evet. Çünkü rezonans alanınız daha öncede belirttiğimiz gibi dış dünya diye adlandırdığımız her şeyle etkileşim içerisindedir. Bu demek oluyor ki, bir başkasının rezonans alanı da her şeyle olduğu gibi sizinle de etkileşim içerisindedir. Eğer karşınızdaki kişi negatif bir enerji alanındaysa, yaydığı bu negatif enerjiyle sizin rezonans alanınızı tamamen değişmesine neden olabilir.
Karşımızdaki kişinin bizim rezonans alanımızı etkilemesindeki sebep; geçmişimizde bu tip negatif bir enerjiyi kendimizde barındırmış olmamızdır. Yani karşıdaki negatif enerji bedenimiz tarafından tanınarak, içimizde bu enerjinin yükselmesine sebep olabilir. Aniden kendimizi kötü ve gergin hisler içerisinde bulabiliriz. Çünkü artık rezonans alanımız karşımızdaki kişinin rezonans alanı yüzünden değişmiştir.
Rezonans alanımızın isteklerimize cevap vermesi için pozitif rezonans alanlarında kalmamız gerekir. İsteklerimize uygun şeylerle meşgul olmamız, bizi destekleyen ve önemseyen kişilerle daha sık vakit geçirmemiz gerekir. Rezonans alanınızı güçlendirmek için başarıya ulaşmış kişilerin hayatları hakkında bilgi edinin, isteğiniz ile ilgili yerlerde bulunun, sizi canlandıran ve enerji veren müzikler dinleyin, kitaplar okuyun… tüm bunlar rezonans alanınızın daha da güçlenmesine yardımcı olur. İstekleriniz ve hayallerinizle oluşturduğunuz bu pozitif rezonans alanınız, her şeyle iletişime geçerek uygun şartları hayatınıza çekmenizi sağlar.
Rezonans kanunu sayesinde taşıdığımız tüm duygu ve düşüncelerin ortak enerjisi ile her şeye kolayca sahip olabileceğimizi görürüz. Tek yapmamız gereken sahip olduğumuz bu enerji alanını korumak. Kendi rezonans alanımızı korumayı başardığımız müddetçe, her şeyle etkileşimde olan bu güçlü manyetik alanımız, bize istediğimiz her şeyi çekmemizi sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sayfalar

Post Top Ad

Your Ad Spot

Sayfalar